STIL - početna e-vozila Baterije, punjači i dijelovi e-Mobility STIL Kontakt

Mobility STIL

info@e-auti.eu

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

ODGOVORNOST

Informacije na ovoj stranici prikazuju se u trenutačnom obliku i bez ikakvog oblika jamstva, neposredno ili posredno izraženog, uključujući i (ali ne ograničavajući se na) bilo kakva implicirana jamstva o mogućnosti prodaje, podobnosti za bilo kakvu posebnu svrhu ili izostanak povrede prava trećih stranaka. Premda se za informacije koje se nalaze na stranici smatra da su točne, mogu sadržavati pogreške ili odstupanja. Ni u kojem slučaju se ne možemo smatrati odgovornima bilo kojoj pravnoj ili privatnoj osobi za moguću posebnu, neziravnu ili posljedičnu štetu koja može nastati vezano uz ovaj materijal. Ne odgovaramo za sadržaj internetskih stranica pod nadzorom trećih stranaka te stoga odbijamo odgovornost za sve poveznice koje s naših stranica vode na druge internetske stranice.


AUTORSKA PRAVA

Tekst, slike, ilustracije, zvučne datoteke, animacijske datoteke i videodatoteke zaštićeni su autorskim pravima i drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva. Navedene objekte nije dopušteno kopirati u svrhu komercijalne upotrebe ili distribucije, niti ih se smije na bilo koji način modificirati ili činiti dostupnima na drugim internetskim stranicama. Neke stranice mogu sadržavati elemente koji su podložni autorskim pravima naših dobavljača ili trećih stranaka.


KOLAČIĆI

Na našim web stranicama upotrebljavaju se pojedine vrste “kolačića” (male tekstualne datoteke koje vaš internetski preglednik preuzima na vaš uređaj prilikom posjeta našim web stranicama) na koje ne možemo utjecati i ne možemo ih blokirati.

Obavezne kolačiće nije moguće deaktivirati, oni se koriste kako bi web stranica bila funkcionalna i za njih nije potreban pristanak.

Ne prikupljamo vaše privatne podatke.


DRUŠTVENI DODATCI (PLUG-IN)

Integracija dodatka omogućuje Facebooku i Googlu da zna da ste pristupili pojedinim stranicama. Ako ste prijavljeni s Facebook korisničkim računom, posjet web stranici vjerojatno će biti vidljiv na vašem Facebook korisničkom profilu. Molimo, imajte na umu da se ta razmjene podataka već provodi kad posjetite našu stranicu na ovoj domeni bez obzira na to stupite li u komunikaciju s dodatkom ili ne. Radite li s dodacima, primjerice pritisnete gumb “Like”, vaš pretraživač šalje odgovarajuću informaciju izravno Facebooku gdje se i pohranjuje. Informacije o svrsi i razmjerima prikupljanja podataka te načini na koje zatim Facebook obrađuje i upotrebljava podatke te vaša prava i dodatne postavke za zaštitu osobnih podataka možete pronaći u Facebookovim napomenama o zaštiti podataka (http://www.facebook.com/policy.php).

Ne želite li da Facebook prikuplja podatke o vama tijekom posjeta našim stranicama, isključite se s Facebooka prije posjeta našim web stranicama.

Pružatelj usluga

Za sadržaj i informacije o proizvodima prikazane na ovoj internetskoj stranici odgovoran je:  

BS MECH. d.o.o.

HR-10040 Zagreb, Dubrava 180

OIB: 58246803389

MBS: 080181742       MB: 03806049

 e-mail:  bsmech.zg@gmail.com         info@e-auti.eu


Ovlaštena osoba za zastupanje: Branimir Štefanek, direktor


Broj računa: Privredna banka Zagreb HR2923400091111102115

Temeljni kapital: 165.000,00 Kn


e-Mobility, Mobility STIL i STIL su trgovački nazivi robne marke


Odgovorni u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) EU:

BS MECH. d.o.o.

HR-10040 Zagreb, Dubrava 180

OIB: 58246803389

MBS: 080181742       MB: 03806049

 e-mail:  info@e-auti.eu


OPĆE INFORMACIJE I UVJETI KORIŠTENJA

KONTAKT

Mobility STIL © sva prava pridržana

Kontakt Opći uvjeti korištenja